Marti, 15 Octombrie 2019

Site de stiri de interes local

Administratie centrala

Încă 270 de secții de votare aprobate

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a aprobat prin hotărâre, la propunerea misiunilor diplomatice şi oficiilor consulare, încă 270 de secţii de votare în străinătate la alegerile prezidenţiale din acest an. Numărul secțiilor dr votare a

Opt ”bombe” gata să explodeze în noul Guvern

„Pregătiți-vă de impact”, titrează jurnalistul Moise Guram. El indică ”bombele” pe care le lasă în urmă „șarlatanul de la Finanțe”. Guran susține că sunt opt ”bombe” care vor exploda în curtea noii guvernări în scurt timp.

PSD: Ultimul tun îndreptat către baronii locali

Dacă premierul Dăncilă nu s-a răzgândit, astăzi, Guvernul se reuneşte în şedinţă pentru a aproba alocarea către primării a fondurilor din cadrul PNDL. Şedinţa de Guvern este programată de la ora 13:00.

Condițiile maghiarilor pentru susținerea Guvernului

Liderii UDMR au venit cu condiții dure la Palatul Cotroceni. Pentru a susține noul guvern, ei nu vor alegeri locale în două tururi, iar Rareș Bogdan sau Florin Roman să nu facă parte din guvern.

UDMR vrea să conducă Guvernul

La ieșirea de la consultări, liderul UDMR, Kelemen Hunor, a anunțat că i-a prezentat președintelui trei opțiuni. Maghiarii vor ca următorul Guvern să fie validat cât mai repede de Parlament, pentru că trebuie făcută rectificarea bugetară.

Sus