Sambata, 23 Martie 2019

Site de stiri de interes local

Pe surse

Firea a fost scoasã din uz pentru 6 luni

Gabriela Firea fuge mâncând pãmântul de rãspundere. Primarul general al Capitalei a dat o Dispoziţie prin care şi-a delegat atribuţiile de primar general. Ea nu l-a mandatat nici pe administratorul public, Sorin Chiriţã, nici pe viceprimaru

Otokare vechi şi proaste cu şpagã deocheatã

Dupã contractele dubioase, concedieri abuzive, concursuri “aranjate” pentru PSD-işti şi scandalul companiilor ilegale, procurorii DNA mai au o “afacere” de anchetat în primãria condusã de Gabriela Firea. Unele sunt de deja pe masa procuroril

Mese, cadouri şi spectacole pentru pensionari pe bani publici

Dupã excursiile din Grecia, pensionarii PSD au parte de alte “bucurii” pe bani publici. Din data de 10 decembrie 2018, Gabriela Firea îi transportã în grupuri la Mogoşoaia aproape zilnic pe vârstnici unde le oferã mese, cadouri şi spectacole.

Cursã internã pentru primãrii

15 noiembrie este data la care liberalii încep cursa internã pentru nominalizãrile candidaţilor la funcţiile de primari de municipii.

Obiceiurile primarilor: combinaţiile politice

Gabriela Firea şi Neculai Onţanu, vecini în Voluntari şi cu combinaţii imobiliare în familie, îşi beau cafeaua sãptãmânal în biroul edilului Capitalei.

Cuplul Firea-Pandele, ȋn scandal

Gura ALDE vorbește cǎ lanțul de iubire dintre primarii Firea și Pandele s-ar fi fǎcut zob ȋn urmǎ cu 2 sǎptǎmâni, iar cei doi s-au separat.

Sus