S-au ridicat barăcile din Obor. Proprietarii din bloc s-au plâns adesea de mizeria lăsată de comercianți și de gălăgia pe care erau forțați să o suporte. Ei au făcut multe presiuni la Primăria Sectorului 2 pentru desființarea barăcilor, care, spuneau ei, au fost ilegal ridicate.

Demolarea s-a făcut și noaptea, iar locatarii, s-au ”bucurat” atât de zgomotul făcut de cei care dezansamblau celebrele cotețe, dar și de cea a ”sârguinciosului” Supercom.


o2
Cei care au dispus acum demolarea, au dispus si contruirea barăcilor, de pe urma cărora au încasat sume consistente la bugetul local. Bani pentru târguri și concerte, pentru pâine și circ. Sectorul 2 a ajuns plin de gunoaie, neîngrijit, fără recipiente de reciclare, dar cu taxa de salubritate. Epoca Onțanu și al urmașului său Mugurel Mihai Toader începe abia acum să apună.

o1
Consilierii USR acuză. Unii spun că ”dispozițiile de desființare a barăcilor au fost date la mișto încă din 2027 și 2018, dar au zăcut prin sertare, pentru că anumite personae cu funcții de decizie aveau alte interese”. Alții condamnă desființarea barăcilor care aduceau bani la bugetul local și amenință cu condamnări în instanțe.