Camera Americană de Comerț din România a comunicat ferm că nu este implicată în vizita primului ministru, Viorica Dăncilă, în Statele Unite.

Din comunicatul Camerei Americane de Comerț din România, rezultă că Viorica Dăcilă, Eugen Teodorovici și Mihai Fifor fac o vizită privată în SUA.

”Pentru că este o vizită privată costul cu această călătorie trebuie suportat doar de Viorica, bichon si antropolog. ATÂT. Orice cheltuială de la buget pentru această călătorie înseamnă deturnare de fonduri și se pedepsește cu închisoarea. Viorica ai grijă mare. Curtea de Conturi tace acum, dar nu va mai tăcea în câteva săptămâni. Garantez.

Încă un aspect. Biroul Permanent al Senatului a aprobat ca în această vizită privată să meargă și vicepreședintele Senatului de la PSD, Valeca. Mâine voi cere BP din Senat să nu plătească niciun leu pentru domnul Valeca, având în vedere caracterul PRIVAT al acestei călătorii”, a comentat senatorul liberal Florin Cîțu, cel care a dezvăluit informația pe pagina sa de Facebook. El a continuat cu o întrebare retorică: ”Și acum o întrebare pentru Viorica: cum credeai tu că o să te întâlnești cu Mike Pence, un republican, aranjându-ți vizita privată cu un democrat?

P.S. trecem la profesionalism DOAR atunci când toată (nu doar o parte) presa preia informații și citează și sursa. Is this too much to ask?”.
dancila_avion

Mai mult, senatorul spune că delegația română a aterizat la Londra, business class,

după ce a pus avionul să-i aștepte 30 de minute la București, pentru o îmbarcare separată.

”Ăștia sunt socialiștii de caviar. Toacă banii din taxe pentru interese personale mai ceva ca viermii de mătase”, a mai spus Cîțu.