Administrația Sectorului 2 al Capitalei este cunoscută pentru măsurile luate pentru promovarea colectării selective a deșeurilor printre cetățeni. Viceprimarul Dan Cristian Popescu a avut mai multe astfel de proiecte în Consiliul Local, în care a propus introducerea facilităților pentru ca locuitorii sectorului să fie mai implicați în inițiative bune pentru mediu.Duminică, Dan Cristian Popescu a fost să viziteze două fabrici de tratare a deșeurilor din Buzău, pentru a se informa în continuare despre cele mai eficiente proiecte pentru mediul înconjurător.

Viceprimarul scrie într-o postare de pe pagina sa de Facebook că:"Am răspuns invitației Green Group și am vizitat două fabrici de tratare a deșeurilor aflate în Buzău.

GreenFiber International, lider european în industrie, produce fibră poliesterică reciclată de înaltă calitate, obținută din fulgi PET 100% reciclați.
GreenWEEE International colectează, tratează și reciclează deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE).

Rămân consecvent în privința măsurilor pe care deja le-am implementat în Sectorul 2 privind colectarea selectivă și caut în continuare cele mai fezabile proiecte pentru a menține un aer curat și curățenie în sectorul nostru."Acum două săptămâni, Consiliul Local S2 aproba un proiect al lui Dan Cristian Popescu, care prevedea că asociațiile de proprietari primesc un sprijin financiar pentru colectarea selectivă a deșeurilor menajere.