Paranoia viceprimarului Capitalei Aurelian Bãdulescu se manifestã acum la adresa unuia dintre avocaţii USR. Este vorba despre Valeriu Stoica, fost ministru al Justiţiei care a reuşit sã convingã instanţa Curţii de Apel Bucureşti de ilegalitatea înfiinţãrii companiilor municipale.

Viceprimarul PSD al Bucureștiului, Aurelian Bădulescu, a fãcut acuzaţii publice pe un post de televiziune la adresa consilierilor generali ai USR. El a spus cãaceştia ar avea legături cu completul care a decis desființarea companiilor municipale.

Potrivit lui Bădulescu, Dan Barna, şeful USR, a luat legătura cu Valeriu Stoica, fost ministru al Justiției, care ar fi pus un profesor universitar să redacteze o opinie juridică pe care să le-o trimită judecătorilor de la CAB care au dat sentința în cazul companiilor municipale pentru a fi însușită de aceștia în redactarea motivării.

”E o întrebare pe care aș vrea să o adresez public lui Dan Barna, lucrurile sunt de o gravitate extraordinară. Dacă a discutat cu Valeriu Stoica și au pus o profesoară universitară să emită o opinie juridică astfel încât unul dintre judecători să emită o motivare la decizia Curții de Apel București? Domnul Stoica, acest sforar cu tulpini liberale, e în spatele tuturor afacerilor care au prejudiciat Primăria București. Vom face o plângere penală cu toate aceste elemente și mai avem și altele. Fostul ministru al Justiției satisface toate grupurile de interese pe care le servește, clanuri mafiote care căpușează banul public. Marți voi formula o plângere penală. În interiorul completului e o problemă că nu știu cum să formuleze o motivare, pentru că e ilegal.”, a spus Aurelian Bădulescu, sâmbătă, la România TV.