Unul dintre pacienții internați la spitalul Matei Balș din Capitală, suspect de coronavirus, a fugit, ȋn această dimineață, din instituție.

„​Poliția Capitalei a fost sesizată în aceasta dimineața de reprezentanții unei unități medicale din București despre faptul ca un pacient internat pentru a fi testat pentru infecția cu noul tip de coronavirus a plecat din spital”, precizează Grupul de comunicare strategică.

Drept urmare, au fost demarate verificări pentru identificarea bărbatului și pentru luarea măsurilor care se impun. „Facem precizarea că bărbatul nu este confirmat ca fiind infectat cu noul tip de coronavirus, ci doar suspect de contractarea acestui virus”, se mai arată în comunicatul Grupului.

Miercuri dimineață, alte 29 de noi cazuri de coronavirus au fost confirmate în România. Bilanțul îmbolnăvirilor a ajuns la 246.

Din cele 29 de cazuri noi confirmate de coronavirus 12 sunt din Bucureşti, 7 din Iaşi, 3 din Ilfov, 2 din Hunedoara, câte 1 caz din Alba, Bihor, Maramureş, Olt și Suceava.