Contrar aparențelor, nu doar amantele și pițipoancele primesc sinecuri de la PSD, ci și…șoferii. Adrian Mlădinoiu, a fost șoferul lui Dragnea, dar și infiltrat în Secretariatul General al Guvernului, în toate Cabinetele PSD. El câștigă regește.

Potrivit declarației de avere, Adrian Mlădoiu este secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului, unde a înacasat anul trecut 106.704 lei/an (8.892 lei pe lună). El este membru în Consiliul de Administrație al CNAIR (unde se mai află și șeful cancelariei premierului, Costin Mihalache), cu o indemnizație de 79.120 lei/an (6.593 lei lunar). Mlădinoiu este și membru în Consiliul de Supraveghere și Îndrumare al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS), cu o indemnizație de 56.406 lei annual (4.700 lei lunar). În total, 20.185 de lei pe lună.

Ajutorul lui Dragnea nu s-a oprit aici., anul trecut s-a înscris la doctorat, la Facultatea de Filosofie, și s-a bucurat să primească, până la arestarea lui Dragnea, 27 mai, o bursă de 1000 lei/lună!