În sectorul 2 al Capitalei, de aproximativ o lună și jumătate, câțiva tineri s-au implicat într-o acțiune pentru a ajuta Primăria să fie mai aproape de oameni și să afle care sunt adevăratele nevoi ale acestora.Tinerii voluntari au fost cooptați în acest proces de viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu, care prin fundația care îi poartă numele realizează periodic acțiuni care să contribuie la dezvoltarea comunității din sector.Voluntarii Aca2ă merg la asociațiile de proprietari și discută cu aceștia despre nevoile pe care le au cetățenii din sector, iar mai apoi transmit Primăriei informațiile. Multe dintre aceste sesizări au fost deja rezolvate, după cum spune chiar viceprimarul Popescu, într-o postare pe contul său de Facebook:"De o lună și jumătate, echipa voluntarilor #Aca2ă merge la asociațiile de proprietari din Sectorul 2, de unde preia sesizările de la președinți și administratori. În tot acest timp, tinerii "înarmați" cu o agendă, unde își notează problemele au ajuns la peste 450 de asociații de proprietari și au strâns aproximativ 1000 de sesizări, pe care le-au redirecționat echipelor care coordonează această campanie.

Rezultatele eforturilor voluntarilor nu au întârziat să apară. Astfel, s-au toaletat sute de copaci periculoși de la mai multe imobile de pe Aleea Bistricioara, strada Sachelarie Visarion, s-au greblat și curățat zeci de grădini de bloc pe străzi precum aleea Cozia, Luncșoara, Avrig, Ferdinand I, s-au igienizat parcurile Sf. Pantelimon și Tei, s-au reparat locurile de joacă cu deficiențe de pe ‪bulevardul Ferdinand I și strada Avrig, s-au montat banci noi în zeci de locații pe străzile Sachelarie Visarion, Avrig, Ritmului.

Vă mulțumim pentru că ne sprijiniți în acest demers și vă implicați pentru a face sectorul nostru un loc pe care să-l numim cu drag Acasă!"