Modernizarea şcolilor din Sectorul 2 s-a fãcut în paralel cu instalarea unor terenuri de baschet moderne. Direcţia de învãţãmânt a Primãriei Sectorului 2 anunţã investiţii importante în mai multe unitãţi şcolare.

În ultimul an, au fost instalate 10 terenuri de baschet în tot atâtea şcoli din Sectorul 2. A fost un succes major pentru primãrie, dar şi printre elevi, care au ocupat permanent terenurile. Direcţia de învãţãmânt anunţã cã a pregătit încă 6 terenuri modulare pe care urmeazã sã le instaleze la Școala nr. 56, Școala nr. 4, Școala nr. 31, Școala nr. 62, Școala nr. 66 și Colegiul „Edmond Nicolau”. Promisiunea administraţiei locale este ca fiecare unitate de învățământ să beneficieze de un astfel de teren. Până acum, s-a reușit instalarea unor terenuri de baschet moderne la Școala Centrală, Colegiu „Iulia Hașdeu”, Colegiul „Spiru Haret”, Colegiul „Mihai Viteazul”, Școala nr. 51, Școala nr. 49, Colegiul „Emil Racoviță”, Liceul „Lucian Blaga”, Liceul „Nikola Tesla” și Liceul „Ion I.C. Brătianu”.

Direcţia de învãţãmânt a Sectorului 2 este în coordonarea viceprimarului liberal Dan Cristian Popescu, care vrea ca toate şcolile sã aibã internet şi catalog electronic.


Știm cât de important este sportul în dezvoltarea copiilor, așa că ne străduim să le asigurăm cele mai bune condiții pentru desfășurarea activităților sportive. Astfel, printre alte proiecte, am instalat mai multe terenuri de baschet modulare la mai multe școli și licee din Sectorul 2.