Viceprimarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, a fost exclus din formațiune pentru că și-a permis să lipsească de la întâlnirea electorală cu Viorica Dăncilă. Chiar dacă își pierde mandatul, el se simte eliberat.

"Am înțeles că m-au exclus din partid din acest motiv, că nu susțin candidatura Vioricăi Dăncilă. Eu nici cu forța nu aș fi putut vota pentru ea”, a spus viceprimarul pentru NewsBucovina.

Acesta s-a plâns că municipiul pe care îl conduce a fost neglijat complet de către autoritățile de la centru care au în cantonat doar la Fălticeni în timp ce zona sa a însemnat pentru ei doar vizite la cabanele din Sucevița.

"Nu am primit fondurile așteptate pentru proiectele de dezvoltare de la Guvern, iar de la nivel local fondurile Primăriei au fost folosite fără nici cea mai mică transparență. Din acest motiv și realizările sunt nesatisfăcătoare, mai ales în ceea ce privește proiectele de asfaltări”, a arătat Bogdan Loghin.

"Nu mă mai regăsesc eu în noua linie abordată de Partidul Social Democrat, atât la nivel național, cât și județean, dar și local. Dacă nu eram demis, demisionam eu din partid pentru că ne situăm pe direcții diferite de abordare a problematicii administrației publice”, a spus Bogdan Loghin.

"Pentru mine, plecarea din PSD înseamnă o eliberare și este bine că mi-am dat seama la timp că acest partid e pe un drum greșit”, a fost concluzia lui Loghin.