Ȋn timp ce țara este ȋn stare de urgență din cauza pandemiei de coronavirus, PSD-iștii ȋși lansează acuzații, amenințări și jigniri ca la ușa cortului. După ce fostul ministru al justiției, Ana Birchall, l-a acuzat pe șeful Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, că a sunat-o să o amenințe pentru că solicitase investigarea unui contract câștigat de o firmă de casă, edilul local i-a răspuns pe Facebook, numind-o “javră securistă”.

”Uite un bun exemplu care ar trebui să ȋl analizeze această comisie nou ȋnființată, nu? - https://bit.ly/3cMvPpU, a scris Ana Birchall pe Facebook, cu referire la comisia parlamentară de anchetă pe care PSD a anunțat că o vor iniția imediat după încetarea stării de urgență. Exemplul dat de ea era o licitație din Neamț, câștigată de o firmă apropiată de Președintele CJ, Ionel Arsene, care fusese publicată ȋntr-un articol pe g4media.ro.

La câteva ore după această postare, Birchall a revenit, anunțând că a fost sunată de președintele CJ Neamț:

”Surprize, surprize! Cine mă sună să mă amenințe și să mă intimideze la nici jumătate de oră de la postarea mea cu privire la investigarea tuturor achizițiilor din această perioadă? Chiar nu credeam că postările mele au ecouri până în Cetatea Neamțului… 🙂

Pentru că a refuzat să își ceară scuze pentru acest comportament nedemn de un președinte de Consiliu Județean, i-am comunicat domnului Arsene că voi face publică „intervenția” dumisale, să vadă toată lumea ce metode practică anumiți politicieni cu interese în domeniul achizițiilor”, a postat Birchall pe Facebook.

Azi dimineață, ȋncă o surpriză. Ionel Arsene ȋi răspunde lui Birchall, tot pe Facebook, ȋntr-o postare plină de jigniri.

„Se pare că postările mele la adresa Guvernului incompetent al României au deranjat și, în consecință, leprele galbene au asmuțit publicații securistice să mă denigreze continuu și să mă acuze că aș fi implicat în fel de fel de afaceri!

Îmi pare rău pentru ele... sunt în totală eroare!!!

Absolut toate licitațiile organizate de Consiliul Județean Neamț, au fost organizate LEGAL si atribuite CORECT !

Ce nu știu ei, denigratorii mei, este că sunt foarte fericit și mulțumit pentru că firme din Neamț reușesc să contracteze importante lucrări pe plan local, realizează proiecte de calitate care atrag dezvoltarea județului și, mai mult, sumele importante pe care le încasează pentru ceea ce fac, rămân la noi în zonă!

Asta a făcut ca anul trecut, județul Neamț să fie pe primul loc în țară la creștere economică!

Investițiile în infrastructura din Neamț, realizate de către firme locale, care au câștigat în mod CORECT licitațiile, au făcut posibil ca după foarte mulți ani să se vorbească despre județul nostru ca fiind un județ cu cea mai mare creștere economică din țară!

Sunt foarte liniștit să știu că nemțenii au locuri de muncă și salarii pentru a-și întreține familiile, mai ales în această perioadă dificilă, în care foarte mulți agenți economici își închid activitatea!

Mai știu și că interesele unora sunt total diferite de ale mele și că ar vrea ca banii să plece spre alte zări!

Văd trepăduși liberali care se întreabă retoric pe facebook dacă o fi bine, dacă o fi noroc, că doar firme din Neamț câștigă licitații!

Vă răspund eu, trepăduși mici: este foarte bine!!! Pentru că toate aceste investiții atrag dezvoltarea economică a județului și banii rămân în Neamț!

Vă anunț că mă voi lupta continuu pentru binele nemțenilor mei, pentru județul meu!

Orice ar spune unii, oricât ar scrie alții!!! Contractul meu este cu nemțenii și înțelegerea mea cu ei este să dezvolt și să modernizez județul nostru!

Am promis asta nemțenilor și îmi voi respecta cuvântul dat, indiferent de cât mă vor huidui trepădușii galbeni sau trompetele securistice!

PS 1: Am mai văzut și o curcă securistă și urâtă cu spume că scrie despre mine pe facebook! Acestei javre securiste pot doar să-i recomand cu drag o carte care o reprezintă! Cartea se numește: "Suge-o, Ramona!"

PS 2: Leprelor galbene, vă ofticați? Foarte bine!!! Sunt pe drumul cel bun!”, scrie Preșeedintele CJ Neamț.