Spartacus, un interlop din Rahova care a participat la bătaia din prima zi de Paști, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

„Să-nnebunesc dacă nu vine Jandarmeria, îi răsturnăm. M-am jurat pe copiii mei. Eu cu frații mei, și cu nepoții mei! Cum vine prima mașină, cum îi răsturnăm. Așteptăm Poliția! Revoluție! Revoluție!”, a spus interlopul, în timpul petrecerii la care participa, ȋntr-un live pe Facebook.

Dorința i s-a ȋndeplinit, ȋn scurt timp. Forțele de ordine au intervenit după ce au fost chemate să aplaneze un conflict violent iscat la acea petrecere, pe fondul consumului de alcool. 37 de persoane au fost duse, duminică seara, la audieri.

După câteva ore, Spartacus “Idolul fetelor”, cum ȋși spunea el, a transmis, tot pe pagina de Facebook, un mesaj în care ȋși cere scuze polițiștilor – “Ami pare rau la domni politisti”.


Alături de el, alte 4 persoane au fost arestate preventiv de judecătorii de la Sectorul 5 din Capitală, transmite Mediafax.

În acelaşi timp, două femei care au fost reţinute pentru 24 de ore au fost plasate în control judiciar de către judecători.