Carmen Uscatu, co-președinte al Asociației Daruiește Viața, construiește din donații un spital pentru copiii bolnavi de cancer. Ea anunță că ministrul Sănătății, Sorina Pintea, i-a spus că banii primiți ar trebui să fie dați statului.

Peste 260.000 de români și peste 1.700 de companii au donat 26 de milioane de euro pentru construirea spitalului. Sorina Pintea i-a spus lui Carmen Uscatu că acești bani ar trebui să ajungă la bugetul de stat.

Evenimentul s-a petrecut vinerea trecută și ministrul a spus că banii ar fi trebuit dați la bugetul de stat și organizate licitații publice. ”A nu se înțelege caănoi n-am organizat licitații. Noi am organizat licitații pentru fiecare contract încheiat, respectiv pentru structura spitalului, apoi pentru instalațiile spitalului, a doua parte mare a acestui proiect”, a declarat Carmen Uscatu.

„Pe mine ce mă fascinează este că un primar (Gabriela Firea – n.r.) și încă o doamnă care se visează primar, respectiv doamna Pintea (Sorina Pintea – n.r.), au început să organizeze atacuri la adresa spitalului care se construiește, a primului spital pentru copii care se construiește în ultimii 30 de ani. Asta este de-a dreptul fascinant”, a declarat Uscatu.