Primărița Capitalei pare să se fi răzgândit în privința unei candidaturi la prezidențiale. Insistențele foștilor ei colegi de la Antene de a-și anunța intențiile politice au amețit-o de tot. Firea a mai spus că se va consulta cu reporterii și analiștii, apoi va organiza o conferință de presă să spună ce a decis.

”Săptămâna viitoare îmi voi relua activitatea la Primărie și activitatea politică și voi clarifica intențiile mele atât la Primărie, cât în ceea ce privește intențiile mele politice. Mă voi întâlni cu analiștii, cu reporterii într-o ședință informală și ulterior voi organiza o conferință de presă. Eu sunt un om responsabil și știu că poate acum câțiva ani nimeni nu-mi dădea nicio șansă să câștig alegerile pentru Primăria Capitalei. Faptul că de multe ori am fost lovită de mai multe ori din interiorul PSD, asta m-a întărit. Sunt membru PSD, îmi doresc un candidat PSD la prezidențiale. Sub nicio formă nu-mi doresc ca PSD să arunce în cursă un iepuraș, care să facă ușoară misiunea adversarilor noștri.”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3.

Electoratul PSD-ist ar trebui lăsat liber prin București ca să se convingă ce a fost în stare Firea să facă.

“Este un primar Varză. Mandatul ei este un eșec lamentabil. Îți trebuie mult tupeu sau să nu ai contact cu realitatea ca după un astfel de mandat să îți treacă prin minte că vrei să să fii președintele României”, ne-a declarant Cirprian Ciucu, consilier general PNL.