Mega Moscheea cu 10.000 de locuri şi şcoala de învãţãturã islamicã de 8.000 de locuri este istorie. Cãtãlin Berenghi şi Cãtãlin Ioan Gornic au câştigat procesul împotriva Guvernului condus de Victor Ponta.

O luptã de 40 de luni a fost necesarã pentru stoparea construirii Mega Moscheii în Capitalã. Lupta a fost dusã de Cãtãlin Berenghi (foto) şi Cãtãlin Ioan Gornic care au câştigat procesul împotriva Guvernului condus de Victor Ponta. Actualul Executiv a revocat prin Hotãrâre de Guvern care dãdea dreptul de folosinţã a terenului de peste 11.295 de metri pãtraţi, în valoare de 13 milioane euro, Cultului Musulman pentru construirea celei mai mari moschei din Europa.
hg moschee
Dosarul Mega Moscheii a devenit în cele 40 de luni, al doilea cel mai mare dosar din România, dupã dosarul Revoluţiei. Dorim sã mulţumim pe aceastã cale tuturor celor 14.000 de oameni care au fost alãturi de noi în acest proces”, au declarat cei doi protagonişti. “Este limpede, Mega Moscheea nu se mai face! Terenul Brâncovenilor a fost restituit RAFPPS-ului”, a concluzionat Berenghi.