Goana după voturi sau cum să distrugi un oraș într-un singur mandat. A devenit o cutumă în primăriile bucureștene ca cele mai dubioase proiecte să fie trecute pe ordinea de zi suplimentară. Acestea nu se publică, oamenii nu le pot vedea, dar efectele lor se simt.

Primarul general Gabriela Firea propune suplimentarea Ordinii de zi a ședințelor Consiliului General cu doar câteva ore înainte, cu proiecte care nu au fost dezbătute public. Pentru astăzi, 17 septembrie 2019, ea propune și o altă voucheriadă, de data aceasta destinată firmelor de taxi, un mizilic de vreo 10 milioane euro din banii bucureștenilor, în buzunarele preacinstiților patroni de taxiuri! Asta în timp de primarul se plânge peste tot că a băgat deja Bucureștiul în faliment ”nedeclarat”!

Atât de mare este goana după voturi, atât de ”urgent” este proiectul, că bieții funcționari nici nu apucă să scrie corect după dictare!

”Dacă în urmă cu un an i-am pus Gabrielei Firea eticheta de #PrimarVoucher astăzi mă văd nevoit să adaug un nou cuvânt: #PrimarulVoucherFaliment. Oare pentru autobuzele STB EURO 3 nu inventează un voucher? Sau un voucher pentru conducte noi de la RADET? Haideți Doamnă, fiți creativă, falimentul e mai spectaculos astfel...”, a comentat consilierul general PNL Cătălin Deaconescu.

Sursele noastre spun că proiectul vizează circa 3.000 de taxiuri, care vor primi câte 15.000 de lei, valoarea unui voucher.