Neregulile găsite la Centrul de recuperare, moştenite de pe vremea lui Onṭanu, au fost ȋnlăturate, iar Centrul de medicină fizică și balneologică din Șoseaua Pantelimon 301 va fi redeschis.

Ȋncă de la începutul lunii noiembrie 2018, Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, a inițiat acest proiect de hotărâre, dar primarul Mihai Toader s-a opus constant şi procedura a fost oprită. Viceprimarul Dan Cristian Popescu a reușit să aducă centrul la standardele cerute de lege și a inițiat proiectul de hotărâre. Viceprimarul liberal propunea deschiderea cabinetelor de kinetoterapie, fizioterapie, masoterapie și investigații paraclinice, iar persoanele asigurate să aibă acces gratuit, la fel și persoanele cu dizabilități sau probleme sociale care locuiesc pe raza sectorului 2.

După votul Consiliului Local din 29 martie 2019, centrul Pantelimon se va redeschide în condiții de legalitate. Pentru început, în acest centru se vor organiza mai multe tipuri de cursuri și activități educative culturale și sportive, de care vor beneficia în mod gratuit cetățenii sectorului 2.