USR sector 2 a anunțat lista completă cu care va candida la alegerile locale din 2020. Este primul partid care își desemnează candidații în toate sectoarele. Doar că nici n-a plecat bine comunicatul de presă, că în filială a început războiul. Actualii consilieri locali, printre ei chiar membrii fondatori USB, nu se mai regăsesc pe locuri eligibile. Mai mult, există acuzații cum că ”nicușorenii”, așa cum sunt cunoscuți susținătorii lui Nicușor Dan din partid, sunt dați la o parte fără niciun criteriu obiectiv, în locul lor venind persoane favorabile actualei conduceri.

De reținut că toți candidații USR validați vor intra în competiție cu candidații PLUS, dintre aceștia alegându-se candidatul alianței pentru localele din 2020.

Lista este deschisă de Radu Mihaiu, președintele USR Sector 2, propunerea pentru Primăria Sectorului 2. El a fost ales de peste trei sferturi dintre membrii prezenți la Adunarea Generală pentru a candida din partea USR la Primărie. Mihaiu este antreprenor IT, un om implicat în proiecte sociale de peste 10 ani, fost secretar de stat în guvernul Cioloș.

Lista propunerilor USR pentru Consiliul Local Sector 2 conține, alături de 2 dintre consilierii actuali, și alți colegi cu cariere solide în domenii diverse. Pe listă sunt oameni de toate vârstele, de la studenți până la pensionari, dar și un nevăzător specializat în problemele persoanelor cu dizabilități.

”În următoarele 8 luni, colegii noștri vor urma o serie de training-uri de profesionalizare pentru a deține toate instrumentele să ofere cele mai bune soluții pentru rezolvarea problemelor din sector. Direcțiile principale pe care le vizăm sunt: curățenia, infrastructura școlară, amenajarea spațiului public, încurajarea mediului de afaceri și petrecerea timpului liber.

Prezentăm lista propunerilor USR Sector 2 pentru Consiliul Local ordonată în funcție de numărul de voturi primite:

Gabriel Waspusch

Marius Pellegrini

Radu Nedelcuț

Andrei Panaitescu

Anda Badea

Angel Croitoru

George Vasiliu

Nelu Mocanu

Dragoș Marinescu

Florentina Popescu

Valentin Teodor

Ion Chiricuţă

Gabriela Cristina Niţulescu

Adrian Niţă

Marian Şpan

Alexandru Bălan

Eduard Wagner-Voinescu

Vlad Sincă

Alexandru Pleşa

Radu Popescu

Dan Farcaş

Silviu Cătălin Boroi

Antheia Aleksandra Riesch

Doru Oprea

Mihai Petre

Mihai Apostol

Alexandru Ancuţa

Eduard Petre

Sophie Flori Rădulescu

Cristian Severin

Daniel Dobrescu

Daniela Tudose