Pe modelul lui Firea, primarul Sectorului 5, Daniel Florea, toacã sute de mii de euro pe evenimente inutile. Cel mai sãrac sector din Capitalã a cheltuit 200.000 euro pe Zilele Recoltei, unde a lipsit recolta. La schimb, s-au oferit concerte de muzicã popularã şi mai ales aplauze pentru edilul risipitor.

La Zilele Recoltei din Piaţa Ferentari a fost infuzie de standuri de chiloți din China şi alte obiecte vestimentare, dar o singură tarabă cu legume, care amintea de sãrbãtoarea toamnei.

Din dorinţa de a deveni cât mai popular, primarul Daniel Florea a cheltuitla acest sfârşit de sãptãmânã sute de mii de euro, atribuite, desigur, fără licitaţie.

În vreme ce tarabele rãmâneau fãrã vizitatori, cu atât mai puţin de cumpãratori, un mare şir de persoane se vedea la tombolã.

Tragerea la sorţi se fãcea pe o roată a norocului. Primele obiecte epuizate au fost trotinetele, care au costat în total 11.300 de euro. Ca sã nu-şi dezamãgeascã electoratul, organizatorii s-au apucat sã împartã tricouri şi ghiozdane.

Pe tricouri scria „Zilele recoltei” pe faţă şi, pe spate, „#refresh5”, sloganul primarului.

Rapsozii populari încercau din rãsputeri sã menţinã starea de voie bunã, mai ales cã şi ei fuseserã onoraţi cu 33.000 de euro pentru o zi de cântare în Piaţa Ferentari.