Generalul Onțanu își duce partidul la Bruxelles pe criterii stricte. Cei care vor dori să participe la alegeri, vor trebui să strângă 5.000 de susținători și să aibă vârsta peste 23 de ani şi sã facã parte din familii creştine.

Pentru formațiunea politică ADER, nu vor putea candida la europarlamentare cei care nu fac parte dintr-o familie creștină.

Președintele partidului ADER, Necuai Onțanu, a declarat că în România trebuie să se schimbe macazul. Potrivit acestuia, politicile social-economice ale guvernanței PSD sunt total greșite. “Este o discrepanță foarte mare între localități. În unele zone elevii au burse mari. Credem că ar trebui la nivel național să se stabilească un standard al burselor, ele să fie unitare. Un copil în școală intră la ora 8 și iese la 13-14. Mai are și teme, deci el muncește mai mult că un adult care merge 8 ore la muncă. De aceea ei au nevoie de sprijin moral și financiar. Avem bani UE pe care nu îi folosim. Am putea contrui școli, spitale, grădinițe și străzi fără să scoatem noi bani din buzunar. Trebuie doar să scriem proiecte și să facem lobby la Bruxelles”, a explicat președintele partidului, Neculai Onțanu.