Judecătoria Sectorului 5 are de soluționat o cerere neobișnuită. Cătălin Ioan Berenghi solicită instanței să decidă desființarea UDMR. Pe 7 pagini, el face istoricul acestei organizații și adduce argumente pentru ca UDMR să nu mai fucționeze ca partid politic.

Cătălin Berenghi a ajuns în atenția publică după ce s-a luptat să nu fie construită Mega Moscheea din București. După câteva procese și multe amenințări, el a reușit să determine Guvernul să renunțe la acest obiectiv. De această dată, naționalistul Berenghi se luptă cu desființarea UDMR.

“Încep acest demers pentru că m-am săturat de obraznicia, tupeul, aroganța, și batjocora unor lideri ai UDMR-ului, în țara noastră și pe banii noștri. M-am săturat să văd toate structurile de forță ale țării mele supuse și plecate în fața unui grup de obraznici. Acel grup uneltește, planifică în secret, corupe politicieni, șefi de servicii secrete etc. Acel grup împreună cu cei de la Budapesta care-i finanțează și nu doar ei, denigrează și strică imaginea României în toate cancelariile europene, peste ocean și pe oriunde ajung. Acel grup nu trebuie subestimat pentru că dibăcia, priceperea și perversitatea lor, a făcut ca unii agenți să ajungă până în congresul SUA, consilieri ai președinților americani și chiar în apropierea Papei”, își argumentează Berenghi demersul.

El își continuă explicațiile spunând că nu mai poater accepta și tolera agresiunea și jignirile aduse românilor pe banii noștri. Mai mult, Berenghi susține că urmărește să mute această luptă în Ungaria, la UDMR-iști acasă.

“De aproape 1000 de ani luptăm și ne apărăm doar la noi în țară. A venit vremea să ridicăm capul plecat, să nu mai tolerăm să fim călcați în picioare“, mai spune Berenghi.

Întreaga cerere depusă la Judecătoria Sector 5 poate fi citită pe pagina personal de Facebook a lui Cătălin Berenghi. https://www.facebook.com/berenghi.catalin/posts/2460397957354399