Edilul Sectorului 3, Robert Negoiță, spune adevărul despre guvernarea PSD și șansele partidului la alegerile prezidențiale. El susține că partidul și-a pierdut credibilitatea în fața electoratului. Negoiță a prins curaj să se exprime după arestarea lui Liviu Dragnea, el făcând parte din gașca Gabrielei Firea.

Robert Negoiță susține că există în interiorul PSD o părere cvasiunanimă referitoare la șansele la prezidențiale, care ar fi aproape nule.

„Partidul întâi trebuie să-și rezolve problemele grave din interior și pe urmă să ne gândim la oferta (candidatul la prezidențiale - n.red.) cu care să venim. Există o părere cvasiunanimă în interior că șansele PSD sunt aproape nule la felul în care s-a prezentat, la felul în care a condus România, la felul cum a reacționat electoratul. Asta ne duce cu gândul la faptul că PSD are o mare problemă de credibilitate și în politică, dacă nu ai credibilitate, nu ai nimic”, a declarat Robert Negoiță la sediul central al partidului. Potrivit vicepreședintelui PSD, nu contează ce fel de candidat va alege PSD, afirmațiile sale fiind valabile și dacă partidul alege candidat din interior și dacă alege varianta unui independent.