Zilele trecute, deranjul creat ȋn zona Doamna Ghica de cǎtre muncitorii de la RADET, i-a fǎcut pe mai mulți cetǎțeni sǎ intre pa pagina de Facebook a ADP Sector 2. Oamenii s-au orientat corect, pentru cǎ punctul de lucru al muncitorilor regiei de termoficare era amplasat pe spațiul verde aflat ȋn administrarea ADP Sector 2.

Pe 2 august 2018, o postare amuzantǎ atrǎgea atenția curioșilor care accesau pagina ADP Sector 2.

“Mai știți bancul acela cu muncitorii care au reparat o țeavǎ de apǎ, dar au fisurat conducta de gaze? Cei de la gaze au reparat conducta, dar au rupt un fir de curent, iar cei de la electricitate su reparat firul, dar au spart din nou țeava de apǎ. Sǎ ștți cǎ nu e banc. Cei de la RADET tocmai ne-au demonstrat cǎ se ȋntâmplǎ ȋn realitate”, se spunea ȋn postarea care a circulat pe Facebook. Așa cum știm felul ȋn care lucreazǎ muncitorii noștri, spațiul verde a fost devastat, gazonul și aspensoarele distruse. ADP a anunțat Direcția de Control a Poliției Locale a Municipiului București, sperând cǎ astfel RADET va repara ce a stricat. Dar, ce sǎ vezi?! Ȋn loc de reparații, postarea a dispǎrut cu totul.

Deoarece ADP Sector 2 nu avea niciun interes sǎ șteargǎ postarea, suspectǎm cǎ ar fi mâna edilului PSD Mugur Mihai Toader sau al primǎriței, care se jura cǎ nu are nicio legǎturǎ de rudenie cu șeful RADET, iar noi am demonstrat cǎ familia Firea-Pandele a fost naș de cununie pentru acesta.

Nu știm care sunt pagubele financiare aduse ADP-ului din Sectorul 2, dar este o chestiune de lipsǎ de bun simț din partea RADET sǎ-și batǎ joc de banii publici.