După schimbarea conducerii centrale a partidului, a venit rândul alegerilor în filialele locale ale PSD.

Dacă săptămâna trecută președinții sectoarelor au fost validați prin alegeri, astăzi, va veni și rândul Gabrielei Firea să devină lider statutar al filialei București."A fost o perioadă și dificilă, și neclară, dar poate că a avut rolul sau. Patru ani de interimat la conducerea PSD București mi se pare o perioadă foarte lungă și cred că și ușor nestatutara.", a spus Gabriela Firea.

Aparent, perioadă de interimat prelungit a fost cauzată de vechea conducere a partidului care a refuzat să aprobe organizarea alegerilor.

"Fostele conduceri naționale ale PSD probabil că au dorit să mă mențină într-o stare de interimat, să-mi arate pisică, sau poate pentru a fi vulnerabilă. Mâine vom avea aceste alegeri, actuală conducere a PSD la nivel național a acceptat să organizăm conferința.

Au existat în săptămâna această conferințe la toate sectoarele, niciun președinte al PSD de sector nu mai este în afară statutului. Vine și rândul meu să particip la aceste alegeri și vom vedea care va fi rezultatul", a mai declarat Firea.