Astăzi, de la ora 11, va avea loc, la Palatul Cotroceni, ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării. Ședința a fost convocată de Președintele Klaus Iohannis și are pe ordinea de zi proiectul de buget pentru anul 2020.

„Marți, 17 decembrie a.c., începând cu ora 11:00, la Palatul Cotroceni, va avea loc ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, condusă de către Președintele României, domnul Klaus Iohannis.

Pe ordinea de zi a ședinței se află subiectul referitor la propunerile de buget pentru anul 2020 ale instituțiilor cu atribuții în domeniul apărării țării și securității naționale”, arată comunicatul Administrației Prezidențiale.

Discuțiile în CSAT vin în contextul în care Premierul Orban a declarant că Guvernul își va asuma răspunderea pe legea Bugetului, înainte de Crăciun, pentru ca România să încheie anul cu un buget pentru 2020.

„Cea mai bună dată pentru plen este data de 23 decembrie. Obiectivul nostru este acela ca până la data de 31 decembrie România să aibă un buget din partea guvernului liberal.”, a spus Orban, la începutul acestei săptămâni.