Viceprimarul sectorului 2 a acordat un interviu publicației DC News în care a vorbit despre proiectul său "de suflet" de construire şi deschidere a două noi teatre în Bucureşti.

"Am un proiect de suflet. Avem două cartiere care sunt cât un oraş: Colentina şi Pantelimon care nu a nicio instituţie culturală. Iar visul meu e să facem un teatru în Colentina şi unul în Pantelimon. Pare puţin utopic, dar vă spun: de multe ori stăm şi criticăm persoanele din zonele mai mărginaşe şi spunem că ascultă nu ştiu ce muzică, nu au apetit pentru cultură. Dar le-am oferit aşa ceva?", a declarat Dan Cristian Popescu.

Viceprimarul Popescu vorbește despre nevoia comunităților de a avea obiective culturale sau de petrecere a timpului liber în cartierele în care locuiesc. Lucrul acesta ar putea contribui și la folosirea mai rară a autoturismelor personale care cauzează parte din poluarea cu care ne confruntăm zilele acestea.De asemenea, Dan Cristian Popescu, care se declară "câine roșu și iubitor al sportului", spune că a vorbit cu ministrul de interne Marcel Vela și cu premierul Ludovic Orban care și-au arătat deschiderea pentru a trece stadionul Dinamo în administrația sectorului 2.

În viziunea sa, stadionul modernizat al alb-roșilor ar putea avea în jur de 20.000 de locuri, cu o parcare modernă, care să deservească sectorul 2 și în perioadele în care nu sunt evenimente sportive.

Întreg interviul îl puteți urmări aici: