Gabriela Firea este mai preocupată de propria sa imagine și procese decât de administrarea orașului. Ea intentează acțiuni în instanță pe banii bucureștenilor celor care îndrăznesc să o critice, sperând că mai impresionează pe cineva și își salvează imaginea.

Consilierul general PNL, Cătălin Deaconescu, spune că a fost dat în judecată pentru declarațiile sale politice legate de dezastrul pe care îl patronează PSD-ALDE la Primăria Municipiului București.

“Dacă s-a gândit că astfel mă face să nu îmi exercit așa cum v-am obișnuit mandatul de consilier general, spunându-mi clar, răspicat și argumentat opinia politică,

deși încearcă de 3 ani, nu poate PSD să ne bage pumnul în gură chiar la toți, iar o dezbatere despre mandatul dnei Firea e necesară, chiar și în sala de judecată. Mă gândesc că în lipsa altor rezultate, la finalul mandatului, doamna primar se poate lauda cu numărul de procese deschise și pierdute în acesti 4 ani! Partea bună pentru bucureșteni este ca mai sunt doar 10 luni din ceea ce se dovedește a fi cel mai slab mandat de primar din istoria Bucureștiului!”, a comentat Deaconescu pe pagina sa de socializare.

Nu trebuie uitat că ultimul proces intentat lui Nicușor Dan a fost pierdut de Firea pentru neplata taxei de timbru.

Oamenii compară mandatul lui Firea cu cel al lui Dăncilă, adică dezastruos.