Dan Tudorache, edilul Sectorului 1, cheltuie pe o bicicletă mai mult decât pentru o mașină nouă. Consilierii locali nu au reacționat când au văzut suma exorbitantă. Bicicletele sunt destinate închirierii pentru 3 ani de exploatare.

Anton Cupcea, membru al Grupului de Inițiativă "Fără penali în funcții publice", consideră că proiectul în valoare de 5 milioane de euro, prin care se achiziționează 390 de biciclete, arată radiografia unui stat eșuat.

”Radiografia unui stat eșuat – 13.000 de euro o bicicletă! Voi da un singur exemplu, care descrie exact halul de corupție, incompetența și distrugerea vieții cetățenilor, în care a ajuns statul Roman sub domnia PSD.

(…) În sectorul 1 există cel puțin 7 firme private de închiriat biciclete și trotinete, pe lângă multe magazine mici pentru vânzarea bicicletelor și a componentelor lor, și mici ateliere de reparații. Toate aceste mici businessuri vor fi afectate de intrarea în piață a unui elefant. Toate aceste businessuri vor trebui să suporte concurența neloială a statului. Unele vor muri, altele vor fi nevoite să reducă personalul”, a scris, pe Facebook, Anton Cupcea.