În ultimul an, Andreea Marin a promovat în repetate rânduri un proiect derulat de Primăria Sectorului 1, condusă de Dan Tudorache. Este vorba despre un centru medical pentru persoanele defavorizate finanțat cu bani de la bugetul local. Vedeta a susținut însă că a aflat întâmplător de acesta, când de fapt există două contracte de PR din bani publici.

Complexul Multifuncțional Caraiman este un complex medical înființat în 2008, în subordinea Primăriei Sector 1 și menit să trateze gratuit persoanele cu venituri reduse.

Vedeta TV a prezentat evenimente organizate de centru, a oferit interviuri în care a vorbit despre beneficiile oferite de instituție locuitorilor sectorului 1 și a publicat fotografii și postări pe conturile sale de pe rețelele sociale.

Publicația Libertatea dezvăluie, însă, că La 21 iunie 2019, deci cu aproape o lună înainte ca Andreea Marin să înceapă să promoveze proiectul pe pagina sa de Facebook și în presă, firma A&C Partners deținută de ea în proporție de 95% și de Laura Mihuți – în proporție de 5% – a primit, prin atribuire directă, un contract în valoare de 174.500 lei de la Centrul Multifuncțional Caraiman

La 30 ianuarie 2020, centrul mai atribuie un contract similar firmei A&C Partners, în valoare de 134.260 de lei.

Contactată de jurnaliștii Libertatea, Andreea Marin a susținut în continuare că a fost o întâmplare și că s-a implicat în această poveste din convingere pentru scopul proiectului.