Organizația PNL Sector 4 ȋl acuză pe Primarul Daniel Băluță că nu a plătit ȋncă bursele elevilor din sector, deși anul școlar s-a ȋncheiat acum mai bine de o lună.

“Chiar dacă anul școlar s-a încheiat, elevii din Sectorul 4 nu și-au primit încă bursele școlare mulțumită măiestriei manageriale de care dă dovadă administrației Băluță-PSD.

Cu toate că bursele acordate de Primăria Sectorului 4 sunt cele mai mici din București, administrația PSD a tot amânat plata burselor de performanță, a burselor de merit, de studiu, respectiv a celor de ajutor social ocazional , pe motiv că fondurile sunt insuficiente.

În timp ce sume colosale au fost investite în campanii de publicitate, borduri și panseluțe, elevii din sectorul 4 încă mai așteaptă.

Conform comunicatului dat de Primaria Sectorului 4 bursele neplătite aferente perioadei Martie - Iunie 2020 se vor plăti după încasarea taxelor și impozitelor. Vorbe în vânt. Cum poate fi luat în serios domnul Primar Băluță, atâta timp cât ne tratează la mișto?

Aceasta este încă o faptă ce dovedește lipsa de veridicitate a vorbelor. Binele elevilor este plasat undeva la sfârșitul listei priorităților, în spatele banilor investiți în borduri, lămpi, ghirlande.

Deși vinde speranțe ieftine în mediul online, Daniel Băluță continuă să facă o prioritate din binele personal”, scriu PNL-iștii pe Facebook.