După o lungă perioadă în care restricțiile privind circulația și regulile de distanțare socială au obligat instituțiile publice să își limiteze sau să își adapteze interacțiunea cu cetățenii la mediul online, apar primele semne ale revenirii la normalitate. La două săptămâni de la ridicarea stării de urgență, sediile administrațiilor locale se deschid din nou pentru cetățeni.

Viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a anunțat că începând cu luna iunie, audiențele cu locuitorii sectorului vor fi reluate la primărie. Viceprimarul a menționat însă că toate măsurile de protecție vor fi menținute, astfel încât interacțiunea cetățenilor cu membrii administrației locale să poată avea loc în condiții de siguranță maximă.

„De săptămâna viitoare se reiau audiențele cu cetățenii, la sediul Primăriei sector 2, din strada Chiristigiilor 11-13, în condiții de siguranță și cu respectarea tuturor măsurilor de prevenție impuse la nivel național.

Vă invit să vă înscrieți la adresa de mail cristian.popescu@ps2.ro sau la adresa infopublice@ps2.ro. Împreună rămânem sănătoși #Aca2ă.”, a scris Dan Cristian Popescu pe pagina de Facebook.

Primăria Sectorului 2 este printre primele instituții care se redeschid pentru cetățeni, după relaxarea măsurilor restrictive impuse în contextul pandemiei de coronavirus. Aceasta s-a numărat și printre administrațiile locale care și-au adaptat cel mai rapid activitatea la realitățile crizei. Pe toată durata stării de urgență, viceprimarul Dan Cristian Popescu s-a aflat în dialog cu locuitorii sectorului, prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde a oferit informații la zi despre măsurile de prevenție și serviciile pe care cetățenii le puteau accesa în acea perioada.