Așa cum ne-a obișnuit în ultimii trei ani, Gabriela Firea continuă să depună eforturi pentru a puncta mai mult la capitolul imagine decât la capitolul realizări. De această dată, doamna primar general a încercat să combată criticile bucureștenilor și ale adversarilor politici, cu privire la lipsa proiectelor din mandatul său printr-un clip de prezentare a salariaților Primăriei.

"Se apropie finalul de an, un an foarte greu, cu probleme de sanatate si multe blocaje financiare si administrative. Dar, nu dezarmam si nu capitulam! M-am gandit ca ar fi bine sa va prezint cativa oameni din echipa mea, care muncesc de dimineata pana seara, pentru ca proiectele pentru Bucuresti sa aiba ritmul dorit, in ciuda dezinformatilor si a campaniilor negative. Pentru ca, nu-i asa, doar rezultatele conteaza." a scris Firea în textul care însoțește filmarea.

Firea a postat pe pagina de Facebook un video live în care se plimbă pe holurile Primăriei Capitalei și intră în birourile subalternilor pentru a-i prezenta pe ei și rolul lor în administrația locală. Clipul nu a avut însă efectul scontat, privitorii din mediul online au observat un detaliu care a dat, din nou, motive de glume la adresa primarului. Mai exact, în biroul Gabrielei Firea se poate observa un calorifer electric, ceea ce ne poate duce cu gândul la faptul că avariile RADET care afectează mare parte din București, au ajuns și la Primăria Capitalei.


După publicarea filmării, RADET a venit însă cu precizarea că Primăria Capitalei nu este racordată la rețeaua de termoficare a Regiei.