Primarul Capitalei a redus drastic bugetele pentru investiții, dar în unele cazuri le-a tăiat. Viceprimarul PNL al Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, reclamă oprirea lucrărilor la patinoarul Flamaropol. El susține că la acest obiectiv a fost înregistrat cel mai lent ritm de construcție.

“Lucrările începute în anul 2017 sunt executate în proporție de 35%, iar locuitorii Sectorului 2, în loc să aștepte inaugurarea noului patinoar, vor trebui să suporte alți ani de mizerie până la finalizarea proiectului.

Faptul că Primăria Capitalei acuză întărzieri ale lucrărilor nu justifică proasta gestionare a proiectului, de la încredințarea acestuia către constructor și până azi. Noi trebuie să trăim într-un șantier permanent din cauza unei administrații incompetente! Bani irosiți, timp și nervi, asta primesc locuitorii Sectorului 2 de la Gabriela Firea. În loc să ofere o infrastructură sportivă de calitate, Gabriela Firea investește în companii municipale sau pierde banii bucureștenilor prin proiecte prost gestionate!

Patinoarul Mihai Flamaropol a înregistrat cel mai lent ritm de construcție, conform specialiștilor în domeniu. Este o rușine pentru orice administrație care se declară europeană!”, a scris pe pagina sa de Facebook Dan Cristian Popescu.