Cazul revoltător al consilierului local Sector 2, Cătălin Mihăilă, a fost reiterat în ședința din 26 iunie 2019. Interpalarea consilierului local PNL, Silviu Feroiu, a declanșat o altă solicitare a viceprimarului PNL Dan Cristian Popescu, care a cerut o anchetă a Corpului de Control al primarului și un raport complet a Resurselor Umane privind angajarea consilierului PSD în Primăria Sectorului 2.

Silviu Feroiu a declarat în ședința Consiliului Local Sector 2 că fostul consilier PSD Cătălin Mihailă și-a dat demisia pentru a se angaja la stat. “E și normal, este <foarte pregătit> și foarte <competent> și atunci aleargă toate primăriile să îl angajeze făcând un efort conjugat pentru a salva asemenea valori PSD-iste. Vă spune ceva Lehliu Gară din Călărași? Cum nu ? Este o comună ce este condusă de un primar care este președintele județean PSD Călărași, domnul Iulian Iacomi. Ce credeți, acolo se transferă doar eminențele cenușii ale României pentru că se dezvoltă într-un ritm amețitor și au nevoie de toți <foștii consilieri PSD>.

https://ro.wikipedia.org/wiki/Lehliu_Gar%C4%83

Domnul consilier câștigă o poziție publică și își dă demisia din CL Sector 2 și ca să vezi: nu muncești nici o zi acolo, că domnul primar Toader Mugur Mihai are nevoie de competențele lui la Primăria Sectorului 2. Evident Lehliu era salvată, trebuia salvat și Sectorul 2.

Cine credeți că se transferă de la o comună la oraș la departamentul Implementare Proiecte și Fonduri Europene din primaria Sectorului 2 – consilier superior Mihailă ( ex consilier). Cine credeți că este șeful lui: domnul Mihăilescu Bogdan care este un prieten apropiat cu care își petrecele vacanțele prin Thailanda... adica cum se spune în popor <aicișa la o aruncatură de băț>. Ce să vă spun? După atâta muncă au obosit și, cum a ajuns la Primăria Sectorului 2, au plecat și în concediu de odihnă (pe banii primăriei, probabil la un training inventat) de o săptămână în Turcia. Concluziile sunt simple: angajări politice pe banii contribuabilului, angajări pe cumetrii și prietenii cu complicitatea primarului și a PSD-ului. Singurul merit este că este în PSD, în rest 0 experiență, 0 competență, 0 merit”, a comentat Silviu Feroiu.
mihaila_2

După ședința trecută, cei care au îndrăznit să critice metodele de ascensiune în carieră ale lui Cătălin Mihăilă au fost amenințați cu procese.

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a continuat ironiile. “Probabil că nu putea să ia concursul la Primăria Sectorului 2 și a plecat la Lehliu. Dacă era correct, dădes concurs aici. Doi angasjați de la Fonduri Europene în Turcia e hilar. Cer o anchetă a Corpului de Control, Resursele Umane să ne spună de ce a fost nevoie de Mihăilă la Primăria Sectorului 2. Până la ședința următoare, să ne prezinte un raport complet și să aflăm cu ce se ocupă Cătălin Mihăilă“, a declarant în ședință viceprimarul liberal.