În loc de mici şi bere, mitinguri electorale, declaraṭii sforăitoare sau parade militare cu rezervişti formate din funcṭionarii primăriei, la Sectorul 2, Ziua Europei s-a sărbătorit prin sport. La iniṭiativa viceprimarului liberal Dan Cristian Popescu evenimentul a însemnat multă mişcare, în special pentru tineri şi copii. Marele absent a fost, ca de obicei, primarul PSD Mihai Mugur Toader.

Primăria Sector 2, la iniiativa viceprimarului Dan Cristian Popescu, a organizat evenimentul Aca2ă de Ziua Europei. Pe 9 mai s-a făcut mult sport, iar Marius Niculae și Liviu Ganea, fotbaliști cu sute de meciuri în Liga 1, s-au băgat la o miuă contra puștilor de la A.S. Dan Chilom.

aca2a_2
Pe
9 mai, în unităile de învăământ din sectorul 2 s-a făcut sport timp de o oră, s-a mers în Parcul Tei, pentru tae bo fitness, în Parcul Plumbuita 1, pentru power walking și baschet, iar pe terenul sintetic de la Mall Veranda s-a jucat fotbal. Marius Niculae a dat lovitura de începere, iar Liviu Ganea s-a băgat la joc, cu o echipă formată din mulți iubitori de mici, împotriva unei trupe de copii de la A.S. Dan Chilom.

aca2a_3
Partenerii evenimentului au fost ADP sector 2, DGAPI sector 2, ASE București, Asocia
ia Municipală de Atletism din București, A.S. Dan Chilom, Mall Veranda” și Fundaia Dan Cristian Popescu.