Episodul sârmei din intestinul primarului general a fost reluat marṭi seară. Enervat că “drama” Gabrielei Firea nu este crezută, ba mai mult este luată în derâdere sau catalogată ca o “conspiraṭie”, Florentin Pandele, primarul din Voluntari, a intrat în direct şi a dat detalii. Lui i se pare normal să fie anchetat cazul de autorităṭi. Mai mult, Firea a arătat şi poza sârmei enigmatice, să nu mai spună nimeni că e un bolnav închipuit. Liviu Dragnea şi-a expus şi el teoria în acest caz şi suspectează o intervenṭie a celor care au interese în Primăria Cap[italei.

Nervozitate maximă în familia Firea-Pandele după ce un liberal a iterat povestea sârmei din colonul primăriṭei în categoria “conspiraṭiilor”, alături de încercarea de “otrăvire” a fostului ministru al Apelor, Doina Pană. După aceste afirmaṭii, Pandele s-a simṭit dator să sară în ajutorul nevestei şi la etichetat pe liberal drept “telenovelist”. Mai mult, el a spus că Gabriela Firea nu a vrut să sensibilizeze pe nimeni și nu se victimează, dar i se pare firesc să fie anchetat cazul. Gabriela Firea nu a spus nimic despre acest caz. Eu am fost cel care a vorbit într-o emisiune, înainte de Paște. Medicii i-au tăiat 30 de centimetri din colon soiei mele. Cum este posibil să păească așa ceva o femeie, mamă a doi copii. Nu suspectăm pe nimeni. Nu știm cum a ajuns sârma acolo, însă instituiile statului ar trebui să se autosesizeze și să înceapă o anchetă. În acest moment nu este nicio anchetă, deoarece Gabi Firea nu vrea să depună nicio plângere. De trei ani de zile, Firea este cel mai faultat primar din România. Fault de coechipieri, de adversari, a declarat primarul Florentin Pandele. El a mai spus că medicii i-au excizat 30 cm de colon din cauza sârmei.

Nici tentativa de omor nu a fost exclusă. Gabriela Firea a făcut publice fotografii cu sârma care i-a fost găsită în colon, pentru că, spune ea, vrea să pună capăt subiectului. Durerea primăriṭei este că adversarii politici nu cred povestea ei şi susṭin că ar fi un bolnav închipuit. Firea a mai precizat că va mai fi supusă unei operaţii chirurgicale la finalul lunii iunie şi a spus că speră să se încheie acest capitol urât din viaţa ei.

Sârma, un subiect politic

Până şi Liviu Dragnea a reacṭionat şi a întărit teoria mâinii criminale.În jurul Primăriei Capitalei nu sunt foarte multe interese? Chiar nu vreau să o contrazic pentru că nu am cum. Orice e posibil. Te gândeşti la orice la starea asta care se induce şi se alimentează în România. Nu pot să spun, dar nici nu pot să exclud ce spune Gabi Firea. Şi ea a trecut prin momente foarte dificile. Pentru mine e de neacceptat, nu pot accepta aşa ceva, dar, pe de altă parte, nu pot să spun nu, a declarat Dragnea.