Mai mulți locuitori din Voluntari strâng semnǎturi pentru asfaltarea unui drum. Ei spun cǎ au depus zeci de sesizǎri online la Primǎria Voluntari, pânǎ când primarul Florentin Costel Pandele a decis sǎ ȋnchidǎ site-ul.

Cristina Cojocaru locuiește cu familia sa ȋn Voluntari de doar câteva luni , dupǎ ce s-a decis sǎ se ȋntoarcǎ din Italia, unde a fost la muncǎ ȋmpreunǎ cu soțul ei. Locuința sa este chiar lângǎ “barierǎ”, la câțiva metri de cartierul Andronache din sectorul 2 al Capitalei. Cel mai rapid drum de acces este o stradǎ fǎrǎ nume, plinǎ de gropi și, evident, neasfaltatǎ. Acest drum este paralel cu calea feratǎ și face legǎtura cu cimitirul din localitate, care aparține Primǎriei Voluntari, ȋn fapt fiind al lui Florentin Pandele.

Cristina Cojocaru este și mamǎ a doi copii minori și este nevoitǎ sǎ circule pe acest drum de câteva ori pe zi, mai ales când trebuie sǎ-și transporte copiii la și dinspre grǎdinițǎ. Ȋncǎ din luna aprilie, ea a ȋnceput sǎ trimitǎ solicitǎri online primǎriei prin care cerea rezolvarea situației. Mai ȋntâi, ea a cerut administrației locale sǎ umple gropile cu nisip și pietriș. Apoi a cerut asfaltarea drumului. Rǎspunsul primit era invariabil același: vom lua mǎsurile necesare ȋn cel mai scurt timp.

“Au lansat zvonul cǎ drumul nu a fost asfaltat drumul pentru cǎ se lucreazǎ la autostrada București-Ploiești, fǎrǎ sǎ ni se dea un termen sau sǎ se astupe gropile sǎ nu ne mai rupem mașinile”, ne-a declarat Cristina Cojocaru. Dupǎ ce a fǎcut zexi de sesizǎri. blocarea site-ului Primǎriei Voluntari a dezarmat-o total. Ea a ȋnceput sǎ cearǎ sfatul unor consilieri generali, sperând probabil pe trafic de influențǎ, Firea fiind soția lui Pandele. Cojocaru ne-a declarat cǎ va depune o petiție la primǎrie care va fi semnatǎ de vreo 10 vecini. Cât despre o audiențǎ la primarul Pandele, șansele sunt aproape de zero.