Nicușor Dan a ȋncercat azi să țină o conferință de presă, ȋn Sectorul 5. Ȋnsă, și de data aceasta, el a fost bruiat de oamenii administrației PSD. Mașinile de gunoi ale Primăriei Sectorului 5 au claxonat și au stropit jurnaliștii cu dezinfectant.

La fața locului a ajuns și un echipaj de Poliția Locală, care i-a reproșat lui Nicușor Dan că blochează carosabilul.

„Suntem pe domeniul public, dar în mijlocul străzii”, i-a spus polițistul.

În timpul conferinței de presă, mașinile de salubritate ale Primăriei Sectorului 5 făceau tururi în zonă, uneori claxonând și ambalând motoarele, pentru a acoperi conferința.

„E o tulburare a ordinii publice, prin acel zgomot al utilajelor pe care aceste utilaje îl fac”, a spus Nicușor Dan.

Candidatul PNL-USR a spus că va face o plângere, pentru că polițiștii nu au intervenit pentru a-i opri pe angajații primăriei.

Conferința susținută de Nicușor Dan avea ca temă problemele sectorului și Planul Urbanistic Zonal (PUZ), ȋnainte de începerea ședinței Consiliului General al Primăriei Capitalei, unde urmează să fie discutat acest proiect.

Este a doua conferință de presă a lui Nicușor Dan tulburată de autoritățile locale, după ce pe 5 iunie, în timp ce se afla în Prelungirea Ghencea, la fața locului a ajuns viceprimarul capitalei Aurelian Bădulescu și nu l-a lăsat să vorbească.