Ariel Chiș, numărul doi pe lista de candidați ai USR pentru Consiliul General al Municipiului București (CGMB), ne arată că limita dintre amuzant şi penibil e foarte subţire, iar el nu se sfieşte să o întreacă. Într-un clip video, l-a realizat în 2018 în timpul campaniei de strângere de semnături pentru inițiativa ”Fără penali”, Chişu se maimuţăreşte ca la grădiniţă.

”USR-istii aveau un grup unde se postau glume, filmulețe amuzante, oamenii se înregistrau și își ridicau moralul unii altora. La fel a făcut și Ariel în campania #farapenali, când aceasta campanie începuse prost și membrii usr erau obosiți după multe ore de stat în strada. A pus un clip video amuzant, toată lumea a ras și s-a simțit mai motivata să meargă mai departe. A dat și un trend, urmând alte clipuri amuzante făcute de diverși membri”, a explicat Laurențiu Dincă (consilier USR).

”Eu sunt Ariel și am venit să fac curățenie în politica românească”, spune Ariel Chiș în debutul înregistrării, ținând în mână o cutie de detergent Ariel. Apoi, candidatul USR cântă un cântecel:

”Eu sunt Ariel, coadă de purcel,

ARIEL, ARIEL

Sunt Mica Sirenă, cam oligofrenă,

ARIEL, ARIEL

Sunt cel mai USRist dintre USRiști

ARIEL, ARIEL

Eu sunt Ariel, coadă de purcel,

ARIEL, ARIEL

Chiș, piș, lapte, griș, drăguț ca un caniș,

ARIEL, ARIEL

Sunt cel mai USRist dintre USRiști,

ARIEL, ARIEL”.

Înainte de a se înscrie în USR, “omul nou” Ariel Chiș a fost membru PSD. La fel ca și Andrei Rigu, numărul șapte pe lista candidaților USR la CGMB.