După excluderea Olimpiei Ardelean, Uniunea Salvaţi România continuă valul de execuţii interne. Aseară, liderii formaţiunii au hotărât excluderea Claudiei Postelnicescu, pentru criticile repetate aduse conducerii USR.

La începutul anului, aceasta a atacat în presă mai mulţi colegi înscrişi în competiţia internă pentru alegerile europarlamentare.

Tot în şedinţa de aseară, mai mulţi membri au fost suspendaţi.

Ciprian Lupaş a fost suspendat pentru trei luni. Daniel Giurcă, Vişinel Bălan şi Cosmin Stoenoiu au fost suspendati pentru şase luni, respectiv câte un an.

"Dan Barna a mers prea mult pe ideea că oamenii vor alege din bun simţ să se disciplineze. A greşit prin tolerare atât de mult timp. Practic, oamenii din filiale care l-au susţinut pe el şi echipa de conducere s-au săturat şi au pus piciorul în prag. Vorbim de un partid care a ajuns la aproape o mie de filiale locale, un partid deja mare.

Oamenii care muncesc pe teren s-au săturat să fie hărţuiţi de diverşi nebuni, care stau toată ziua pe Facebook. Au cerut măsuri. Dan Barna a ajuns şi el la capătul răbdării. Practic, a băgat cazuri extreme pe rol. Vişinel Bălan a ameninţat permanent că va face dezvăluiri majore despre un grup criminal organizat care conduce USR.

Asta pentru a denigra concurenţii lui Vlad Alexandrescu, senatorul care l-a angajat şi care joacă murdar.

Hărţuiri permanente la adresa membrilor, asta face Bălan. La fel Claudia Postelnicescu şi Lupaş. Sunt cazuri de oameni cu probleme psihice evidente, care trebuiau demult să fie excluşi. E evident din cum vorbesc şi ce fac. Opoziţia internă s-a agăţat oportunist de subiectele astea. Sunt câteva personaje toxice absolut. Stelian Ion, Nicu Ştefănuţă şi alţii care se vor lideri ai Opoziţiei recunosc în privat că nu e acceptabil ce fac ăştia, dar se agaţă oportunist de ei ca să câştige puncte. Lipsa de curaj si de asumare. Vorbim de cinci oameni sanctionaţi moderat chiar.

Acum echipa Barna aşteaptâ să vadă dacă se schimbă comportamentul. Dacă nu, vor intra şi alţii la sancţiuni. Acest partid nu poate fi şantajat şi hărţuit de 20 de nebuni. Altfel oamenii din teritoriu vor pune iar piciorul în prag", a declarat o sursă din USR pentru Ziare.com.