Inițiativa Primăriei Sectorului 2 s-a concretizat prin străpungerea zonei Șoseaua Electronicii și Ziduri Moși. Edilii au inaugurat vineri, 6 septembrie 2019, noua arteră de circulație care va descongestiona traficul din zona Pieței Obor, una din cele mai aglomerate din Bucureşti. Era de așteptat ca asemenea idei să vină din partea primăriței Capitalei, care a promis revoluția în trafic în primele 6 luni de mandat.

Noua stradă este paralelă cu Șoseaua Colentina şi reprezintă o alternativă pentru șoferii care circulă în zona celei mai mari piețe agroalimentare din Bucureşti şi doresc să evite aglomerația din cartierul Colentina. Construcția a costat circa 400.000 de euro și a durat 6 luni. ”Cea mai complicată problemă a fost cea a obținerii avizelor de la CFR, pentru că terenul le-a aparținut lor. Cu această arteră am eliminat presiunea pe zona Colentina pe circa 200 de metri”, ne-a declarat viceprimarul liberal Dan Cristian Popescu. Pentru realizarea investiției s-au amenajat sistemul rutier pe două benzi de circulație și trotuarele aferente acestuia, s-au montat marcaje pietonale, indicatoare rutiere verticale și orizontale.
Ulterior, pentru fluidizarea traficului rutier, intersecția noii artere de circulație cu strada Ziduri Moşi va fi semaforizată.

Cu mulți ani în urmă, pe aici circula trenul care aproviziona Piața Obor. De mulți ani, zona era neutilizată.

Mall-ul aflat în proximitate şi-a anunțat intenția de-a realiza o conexiune cu noua arteră de circulație, fapt ce va permite îmbunătățirea substanțială a traficului autovehiculelor către zonele sale de parcare.