Circulă zvonul că primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, şi-ar dori să candideze la Primăria Capitalei. Pentru că actuala primăriṭă este bine cotată în sondaje, el şi-a propus să-i copieze stilul şi să toace bani pe festivaluri scumpe.

Când tocmai ne trecea prin cap că Firea s-a mai potolit cu risipirea banilor pe paranghelii, iată că un coleg de partid, acum şef direct pe linie politică, îi copiază conceptul.

„Șase Fest Distrează-te cât șase!” în Parcurile Drumul Taberei și Crângași. Acesta este mesajul lui Mutu. Pe surse, se spune că el ar vrea să candideze la Primăria Capitalei din partea PSD, după ce Firea a căzut în disgraṭia partidului.

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, organizează pentru al treilea an consecutiv evenimentul „Șase Fest Distrează-te cât șase!. Festivalul va avea loc pe 17, 18 și 19 mai 2019, în Parcurile Crângaşi şi Drumul Taberei. „Șase Fest Distrează-te cât șase!este un eveniment muzical cu programe artistice pentru toate vârstele, devenit tradiie în Sectorul 6. Pe scena din Parcul Crângași și pe cea a Amfiteatrului din Parcul Drumul Taberei vor urca Ştefan Bănică, Loredana, Direcia 5, Orchestra Simfonică București, Feli, Mandinga și alii.