Pentru că este huiduită la București și nu mai poate ieși pe stradă, Viorica Dăncilă își face campania electorală în seră. Astfel, premierul nu mai vede mizeria din Sectorul 6, unde un șantier stă deschis de opt ani.

”Nu trecem mai departe până nu subliniem câteva chestii despre momentul în care Gabriel Mutu de la 6 a dus-o pe Dăncilă la serele acelea scumpe (17 milioane euro) să se uite ca curca-n lemne.

Domnule Mutu, Primar degeaba, i-ați arătat doameni premier și șantierul de lângă serele acelea? Este de 8 ani deschis și ține Drumul Taberei în mizerie. Nu că ar mai conta, oricum este demisă, dar așa ca fapt divers.

Din 2012, atunci când s-au deschis șantierele, din 7 ani, 6 au fost cu premier PSD. Mizeria din Dr. Taberei are ca principal vinovat, aceeași ciumă roșie, PSD-ul căruia Mutu îi aparține!

Domn' Primar Mutu, ia spuneți-le dumneavoastră celor din Dr. Taberei de câte oi v-ați dus la colegii dvs. de partid, din PSD, să le cereți să finalizeze la timp Metroul din Dr. Taberei? Sau să le cereți socoteală pentru mizeria fără sfârșit în numele locuitorilor din Sectorul 6?

Nu... Mutu nu-i deranjează, Mutu le arată florile. Nu-i nimic, îi vom arăta și noi în curând ușa!”, a comentat pe Facebook Ciprian Ciucu, candidat PNL la Primăria Sectorului 6.