Prinsã cu minciuna, Gabriela Firea continuã sarabanda minciunilor cu privire la preluarea Parcului Naţional şi a Centrului Cultural Eminescu. Cetaneanimplicat vã aratã documentul bãgat pe ordinea de zi suplimentarã în Consiliul General.

Într-un comunicat de presã Firea se jurã cã nu a vrut sã preia cele douã obiective - Parcul Naţional şi Centrul Cultural Eminescu - pentru favorizarea deputatului PSD Mihãiţã Vîrzã. Ca un adevãrat mitoman, primãriţa neagã evidenţa. În proiectul de hotãrâre respins de Consiliul General, ea invocã investiţiile care trebuie fãcute pentru Campionatul European EURO 2020. Consilierii PNL au arãtat cã existã un plan de investiţii care vizeazã fix ideile furate de Firea.

Cele douã obiective sunt în coordonarea viceprimarului liberal al Sectorului 2 Dan Cristian Popescu prin administrarea ADP Sector 2. Problema lui Firea este cã Dan Cristian Popescu a afirmat cã nu mai acceptã ca firma deputatului PSD Mihãiţã Vîrzã sã foloseascã terenurile sportive gratuit, chiar dacã au fost primite cafou de la exprimarul Neculai Onţanu.

Comunicatul primãriţei

”Organizarea Campionatului European de Fotbal Euro 2020 în România este un eveniment de amploare pentru bucureşteni şi români, dar anumite persoane din spaţiul public se folosesc de acesta pentru a denigra cu orice preţ imaginea Primarului General şi a Primãriei Municipiului Bucureşti, într-o încercare disperatã de a politiza un eveniment care nu are nicio legaturã cu viaţa politicã.

Primarul General, Gabriela Firea, nu are atribuţii în stabilirea locaţiilor pentru amplasarea zonelor de vizionare şi a fan- zone-urilor din Bucureşti.

(...)

Precizãm cã întregul proces de organizare a EURO 2020 este coordonat de UEFA, care solicitã documente (Host City Concept) etapizat. Ultimul document de acest gen a fost trimis luna trecutã, iar urmãtorul este pregãtit pentru luna noiembrie, când va avea loc şi Workshop-ul UEFA pentru Host Cities”.

Precizãm cã acest document nu existã.