10 primari de la PNL în frunte cu preşedintele Consiliului Județean Călăraşi au trecut de la PNL în tabăra social-democrată.

Președintele PSD Călărași, Iulian Iacomi, a declarat că pe lângă cei 10 primari și președintele CJ Călărași, PSD mai este în discuții cu alți patru edili, care doresc să treacă la social-democrați.

„Au venit 11, dar mai avem negocieri cu încă patru primari de la PNL care să vină către noi. Ei au apreciat foarte mult că au fost ajutaţi de guvernul PSD pe PNDL”, a declarat preşedintele PSD Călăraşi.

Liderul filalei locale PSD a transmis un comunicat de presă în care numește noile achiziții ale partidului „primăvară politică”.

„Astăzi, 5 Martie 2020, în prezența președintelui interimar al PSD, domnul Marcel Ciolacu, și în prezența secretarului general al partidului, domnul Paul Stănescu, am anunțat venirea primăverii politice la Călărași.

Înscrierea președintelui liberal al Consiliului Județean Călărași, domnul Vasile Iliuță, în cadrul PSD Călărași face ca în acest moment organizația noastră să aibă cel mai bine poziționat candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean pentru alegerile locale de anul acesta.”, a scris Iacomi în mesajul transmis presei.