După un CeX lung, social democrații și-au anunțat coordonatorii de campanii pentru 2020. Este vorba europarlamentarii Claudiu Manda și Mihai Tudose, care promit că „Niciun condamnat nu va candida sub sigla PSD”. Să ȋi mai credem?

„Prioritatea este strategia partidului și organizarea partidului pentru orice fel de alegeri. Domnul Claudiu Manda o să fie șeful de campanie. Va lucra alături de Mihai Tudose. Doi oameni care știu să facă alegeri și care au câștigat alegeri. Au termen până miercuri să vină cu echipa de campanie. Echipa va fi completată cu oameni pe regiuni”, a declarat Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD.

Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat pentru siteul DeBraila.ro că „va fi o selecție riguroasă a candidaților” și că niciun condamnat penal nu va candida sub sigla PSD.

„Eu și domnul Manda nu fugim de muncă și încercăm să facem tot ce putem astfel încât noul PSD să arate așa cum trebuie, așa cum își doresc românii. Va fi o selecție riguroasă a candidaților.(...) Nici măcar o singură persoană care să fie condamnată definitiv nu va candida sub sigla PSD. Asta trebuie uitată! Nu va exista nici măcar un singur candidat condamnat definitiv”, a declarat fostul premier.

De curând, europarlamentarul PSD Claudiu Manda declara că PSD nu va mai susține nici proști în funcții publice.

„Nu o să mai susținem proști în funcții publice ca să ne facă de râs pentru că munca noastră de multe ori ne-o aruncă la coș capacitatea de a vorbi a unora sau altora pe care din păcate i-am sprijinit. Toți acolo în CEx să ne asumăm greșelile, dar să nu le mai facem”, declara Claudiu Manda.

Toată lumea a bănuit că europarlamentarul se referea la fostul Premier, Viorica Dăncilă, dar el a negat.