Când este vorba de gazarea protestatarilor, MAI este vigilent, dar când se pune problema construcṭiilor, interesele generalilor primează. Viceprimarul Sectorului 2 Dan Cristian Popescu acuză MAI că tergiversează accelerarea reabilitării bazei sportive.

Dan Cristian Popescu a spus că, deși MAI a obținut Planul Urbanistic Zonal din partea Primăriei Capitalei, lucrurile avansează greu. Wl spune că va cere ca baza din Ștefan cel Mare să treacă la Primăria Sectorului 2.

Veştile sunt proaste şi vin dinspre Ministerul de Interne. Cei de acolo au obţinut acel PUZ de la Primăria Capitalei şi abia acum încep studiile de fezabilitate, ceea ce înseamnă că va dura foarte mult. Situaţia constructiei este incertă, acuză edilul. Eu voi continua demersurile ca stadionul să treacă la Primăria Sectorului 2. Chiar în această săptămână voi promova în Consiliul Local o hotărâre prin care vom cere acordul Primăriei Capitalei pentru a lua de la MAI baza sportivă Dinamo în administrarea Sectorului 2 și pentru a o putea moderniza. Avem aceşti bani. Avem bugetul necesar şi, dacă ni se transferă dreptul de administrare, putem face în trei ani de zile o bază modernă în Sectorul 2. Cu domnul Rednic nu am vorbit. Am vorbit cu domnul Badea, care ne susţine, a declarat Dan Cristian Popescu la TV Telekom Sport.