În contextul în care pe zi ce trece cazurile de infectare cu noul coronavirus cresc tot mai mult, autoritățile iau măsuri de protecție a populației. Același lucru responsabil se întâmpălă și la sectorul 2, unde viceprimarul Dan Cristian Popescu a anunțat câteva dintre soluțiile propuse pentru siguranța comunității.Viceprimarul sectorului 2 spune că are în vedere prelungirea termenului de plată pentru impozitele locale, lucru pe care îl va discuta și cu ministrul interimar al Finanțelor și îi îndeamnă pe cetățeni să folosească mai degrabă mijloacele online de plată puse la dispoziție în sectorul 2."În actualul context, privind gestionarea epidemiei de coronavirus, am în vedere, ca măsură suplimentară, prelungirea termenului de plată pentru impozitele locale și îi voi propune ministrului interimar al Finanțelor luarea unei decizii cât mai repede.

De asemenea, vă reamintesc că la nivelul sectorului 2, DVBL pune la dispoziția cetățenilor site-ul https://www.impozitelocale2.ro pentru plăți online și pentru a afla informațiile care vă interesează.", a scris Dan Cristian Popescu pe Facebook.Totodată, viceprimarul anunță că își suspendă toate activitățiile publice și întâlnirile cu cetățenii, pentru a nu pune în pericol oamenii. Acesta îi îndeamnă pe locuitorii sectorului 2 să îl contacteze pe mail sau prin telefon. Dan Cristian Popescu face însă apel la calm, dar le recomandă cetățenilor să aibă grijă de ei și de cei dragi."În urma ultimelor evenimente și a deciziilor luate în privința COVID-19, îmi suspend toate activitățile publice, audiențe și întâlniri cu cetățenii pentru 2 săptămâni.

Voi fi zilnic la birou, în sediul Primăriei sector 2. Îmi puteți scrie pe adresa de e-mail: cristian.popescu@ps2.ro sau mă găsiți la numărul de telefon 021.209.60.03.

De asemenea, vă stau la dispoziție pe pagina Facebook Dan Cristian Popescu și pe contul Instagram d.c.popescu.

Nu sunt motive să ne panicăm, dar să rămânem sănătoși este acum cel mai important. Aveți grijă de voi și de cei apropiați de #Aca2ă".