Despre planul lui Victor Ponta se vorbește încă în șoaptă. Surse din interior spun că Ponta va pica Guvernul Dăncilă în Parlament, dar îi va cere lui Iohannis funcția de premier. Săptămâna aceasta el va anunța racolări masive din PSD, mai ales că orgoliile din partid sunt foarte mari când este vorba despre șefia Senatului.

Parlamentul României îți reia de astăzi lucrările. Tot astăzi, Tăriceanu își va anunța demisia din fruntea Senatului, dar și câțiva deputați și senatori, spun surse din Pro România. Mai mult, surse din anturajul lui Victor Ponta spun că planul său este de a sparge PSD, de a pica Guvernul Dăncilă și de a revendica de la președintele Iohannis formarea unui guvern care să asigure tranziția până la alegerile parlamentare la termen din noiembrie 2020.

În această perioadă este lupta oarbă din PSD pentru funcția de președinte al Senatului, care se va elibera astăzi. Se pare că orgoliile sunt atât de mari încât ar putea duce la scindarea partidului. Atât cât a mai rămas din el.